Unga Aktiesparare

Vi hjälper våra medlemmar att spara och investera smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar.

Jag är så extremt glad men framförallt tacksam för att jag hittade Unga Aktiesparare. Hade jag hittat dom lite tidigare så hade jag sluppit en massa misstag som nästan alla nybörjare råkar ut för. Dom kommer jag att skriva om i ett senare tillfälle.

Unga Aktiesparare är en förening som drivs av unga för unga. Det är dom som driver utbildningsprojektet Ung Privatekonomi som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg. Deras mål är att lära ungdomar att spara och investera smart. Videon jag har lagt upp är en kort introduktion om vad det är dom gör.

IMG_20161112_102442

Ett medlemskap kostar endast 275kr/år om du är mellan 15-28 år. I medlemskapet får du ta del utav en massa utbildningar som du kan gå på. Du får en medlemstidning hemskickad varje månad och så får du ett helt nytt kontakt nät med en massa människor som har samma intressen som en själv. Medlemmarna är allt från nybörjare till experter, vi lär oss av varandra.

Jag har faktiskt varit väldigt dålig med att gå på de utbildningar jag har kunnat gå på. Jag har haft mycket annat som har krockat, men nu till hösten hoppas jag kunna närvara lite mer. Ett medlemskap i Unga Aktiesparare vågar jag nästan lova dig kommer att vara ditt livs bästa investering.


Följ Unga Aktiesparare på sociala medier.

  1. UAs egna hemsida
  2. Facebook
  3. Instagram
  4. Twitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: