Detta är nog det jobbigaste på hela mitt gympass

Kan ni gissa vad det är för något? Självklart är det cardio. Detta är något jag kör 5 dagar i veckan efter att jag har styrketränat. Mina pass bli faktiskt väldigt långa och blir sammanlagt ungefär 2 timmar. Vill ni se hur mitt cardiopass är utformat kan ni läsa det på min sida Träningsschema.

Jag har 6 st övningar som jag kör tre gånger i veckan. Armhävningar, situps, planka, benböj, bench dips och räckhäv. Bara dessa övningar kan faktiskt vara ett helt eget pass!

Två dagar i veckan kör jag intervall träning på bandet, där jag går i tre minuter och springer i två minuter. Så här håller jag på i cirka 30 min. Man är rätt så utmattad efter detta.

Till skillnad från många så tycker jag om dessa pass väldigt mycket, jag är en person med väldigt mycket energi och måste få ut det på något sett haha. Många är rädda för att man ska gå ner för mycket i muskelmassa när man kör så mycket cardio som jag gör. Men sköter du styrketräningen och kaloriintaget så tar inte musklerna så stor skada och fettet försvinner så småningom.


Är cardio något du fokuserar på när du tränar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: