Fett %

Ett bra sätt att mäta vad man har för fett procent är att använda en tanita maskin. Du börjar med att ställa dig på vågen och anger din ålder och längd. Maskinen har fyra mätpunkter via fötterna och händerna och ger på ett ungefär hur mycket som består av muskler och hur mycket som består av fett av din vikt. Hur korrekt den visar är svårt att svara på men på detta sättet får du iallafall ett ungefär på hur det ligger till och det räcker för mig.

Efter att du har stått kvar på vågen får du ut en liten lapp som beskriver resultatet. Jag väljer att inte visa hur det har gått just nu, men måste erkänna att det faktiskt har gått bättre än vad jag hade kunde tro.

sdr


Efter att jag hade kollat hur det låg till så blev det ett litet kortare pass än vanligt. Jag har en bror som tar studenten och är tvungen att träna väldigt tidigt eftersom att jag jobbar kväll idag. Imorgon får ni se lite bilder från studentfirandet. Jag har faktiskt en annan bror som tar studenten imorgon(tvillingar) så jag väljer att lägga ut alla bilder då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: