En månad senare 

Lite mer än en månad har gått sen jag öppnade upp min blogg och jag måste säga att det har varit riktigt roligt. Det var inte alls lika farligt som jag trodde att det skulle vara. Det är sjukt hur hjärnan försöker motarbeta nya vanor på grund av rädsla.

När jag valde att publicera den för er var inte tanken att tjäna en massa pengar utan att så ett frö när det kommer till privatekonomi och träning genom min egna resa (måste bara tillägga att jag inte tjänar något på bloggen) än haha.

Folk runt omkring mig börjar bli nyfikna och ställer frågor främst för att fråga hur det går för mig tror jag, men det gör ändå att jag får förmedla budskapet som förhoppningsvis ökar erat intresse.

Igår fick jag ett meddelande på instagram och idag sitter jag med Fatima och pratar om privatekonomi. Jag är tacksam över att hon vågade höra av sig och träffa mig. Jag är inget proffs men jag är en person som verkligen brinner för det jag skriver om och jag hoppas att det uppskattas och ger er något att ta med er.


För tre dagar sedan fick jag ett telefonsamtal av en VD ifrån Stockholm,Jag trodde knappt att det var sant. En månad har gått och dörrar jag knappast hade vågat drömma om har öppnats. Om två veckor åker jag till Stockholm och ska få träffa personen, är överlycklig! Mer om det när det börjar närma sig.

Tack till alla som följer min resa och tror på mig, ni är guld värda.


Your future is not rooted in how you FEEL but in how you ACT 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: