#PrataPengar

#PrataPengar är podden där Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé och Nicklas Andersson tar upp frågorna som rör sparande, aktier, fonder, privatekonomi, börsen, pension och mycket mer! Vill du vara med och påverka #PrataPengar podden? Skicka då frågor och tankar via sociala medier under hashtaggen #PrataPengar. Avsnitten är 45-60 minuter långa, släpps varje Måndag och finns tillgängliga på iTunes, Acast och Soundcloud.


Jag började lyssna på podden för cirka ett år sedan och dessa två har hjälpt mig så otroligt mycket på min resa. Vad jag älskar med Philip och Nicklas är att man verkligen hör hur mycket dom brinner för att få framförallt ungdomar men också vuxna till att börja spara och investera för framtiden. Dom förklarar saker på ett så enkelt sätt så att en person som annars inte har ett intresse förstår och börja tycka att det är intressant. Det är inte många personer som lyckas med att få privatekonomi att låta roligt och samtidigt intressant.

IMG_20170612_152713
Deras hårda slit och arbete har gett utdelning, 2016 vann dom podcastpriset.

Hittills är det 75 avsnitt man kan lyssna på, men de säger att dom kommer att fortsätta så länge dom lever och det tackar vi för.

Att lyssna på den samtidigt som man till exempel är på väg till jobbet eller när man tränar är en utmärkt ide. Då slipper man att ”slösa” tid på att bara lyssna på den om man känner att tiden inte räcker till.


Vad tycker du om poddcasten?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: