Igår var en lång dag 

Dagen började med att jag gick på en liftutbildning som min arbetsgivare bekostade. Kul att man får möjligheten att utvecklas lite och gå på utbildningar, det uppskattas. Vi började med att gå igenom det teoretiska i cirka 4 timmar, efter det blev det ett slutprov.

Jag klarade provet och fick därefter prova på att manövrera en lift. Det var lite läskigt när man väl var där uppe men kul var det.


När klockan var fyra och utbildningen var klar hade jag en timme på mig att åka in till stan och närvara på Unga aktiesparares event. Stefan Hyttfors gästade oss. Han arbetar som internationell föreläsare inom trender och framtidsspaning.

En grym talare som fick mig att tänka till när det kommer till mitt egna framtidssparande. Han gav ett exempel på framkallning av bilder som kostade extremt mycket förr och där alla inte hade råd med att ta kort. Hade man till exempel sagt att det i framtiden kommer att komma mobiler som gör att man kommer att kunna ta 1000 kort utan att det kostar något, hade folk trott att man var galen. Man fick sig en tankeställare.

edf


Efter föreläsningen var jag så sjukt trött men det hindrade mig inte från att åka till gymmet. Det blev ett benpass, men valde att inte köra cardio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s