En dag i Huvudstaden 1/2

För två veckor sedan när jag skrev mitt inlägg en månad senare som ni kan läsa här, berättade jag att en vd hade kontaktat mig. Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Blandade känslor men jag vågar inte påstå att jag är så speciellt nervös. Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte riktigt varför hon vill träffa mig och skulle det inte vara något speciellt så ser jag detta som en liten förmån ändå. Hon är en inspiration för både mig och många andra och tror inte det är så många som får chansen och sätta sig ner med henne och bara tjöta. Det ska bli jätte kul.

Lite förberedd är man iallafall, inför mötet har jag läst ut tre böcker av Elaine Eksvärd. Snacka snyggt, härskarteknik och vardagsmakt. Riktigt bra böcker som jag verkligen kan rekommendera. Jag får bara hoppas att det jag har läst funkar i praktiken haha.

IMG_2195

IMG_2227

Gymväskan är självklart också med. Tänkte köra ett bröstpass efter att jag är klar med allt jag ska göra. Inget slarv här inte. Någon som kan rekommendera ett bra NW gym i centrala Sthlm?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: