En dag i Huvudstaden 2/2

Som många redan har förstått så träffade jag Börshajens vd Andra Farhad och hennes kollega Christian Swed. För er som inte har en aning om vem Andra är så är hon en entreprenör som har grundat bolaget börshajen som är en kostnadsfri utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Vill ni veta mer om henne eller bolaget så är det bara att kicka in på deras hemsida.

Jag blev kontaktad av henne efter att hon blivit lite nyfiken på mitt instagram konto, som innehåller mycket om mitt intresse för privatekonomi. Vi bestämde att vi skulle ses och tjöta lite på EspressoHouse i Stockholm. Det var bara för mig att packa och åka.

En väldigt trevlig och jordnära tjej med en underbar vision och en massa framtidsplaner. Kan det kanske bli så att man får vara en del av den framtidsplanen? Man kan alltid få hoppas iallafall.

edf

Efter vårat samtal tackade jag för mig och försökte hitta det närmaste nw gymmet. Det blev en liten promenad på ungefär 2km, som blev en perfekt uppvärmning inför mitt bröstpass.

edf
Mina ögon haha, jag skyller på allt pwo jag klunkar i mig

Nu sitter jag på tåget hem till Göteborg med en massa nya erfarenheter och idéer. Tack för denna gången Stockholm.

sdr

En tanke på “En dag i Huvudstaden 2/2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: