Böcker Böcker Böcker

Mitt intresse för böcker kom i samband med att jag började läsa så mycket om aktier och träning på nätet. Vart jag än läste så kom det här med böcker alltid upp. Jag började märka att de som hade lyckats med antingen träning eller aktier alltid rekommenderade oss andra att läsa. Det fick mig att inse att de själva också har fått inspiration från någon annan som har lyckats och som delat med sig av sin resa.

Jag har inte alltid varit en person som tycker om att läsa, det kan man nästan inte tro när man ser alla bilder jag lägger upp haha. I grundskolan fick jag ofta höra från mina lärare att jag måste börja läsa för att bland annat öka mitt ordförråd men det gick inte, så fort jag försökte så fick jag ont i huvudet och kunde inte koncentrera mig. Så det blev aldrig av. Jag vet inte om det berodde på att jag kanske inte hittade något som intresserade mig eller om det bara var så att jag faktiskt inte ville.

För ungefär 1,5 år sedan bestämde jag mig iallafall för att jag skulle börja läsa. Det var förstås lite jobbigt i början men ju mer tiden gick desto mer började jag att tycka om det, nu är jag fast.


Tips på böcker du tycker att jag absolut måste läsa?

2 reaktioner till “Böcker Böcker Böcker”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: