Sommarkampanj

Jag vill passa på att informera om att unga aktiesparare har en kampanj just nu. Ett medlemskap kostar just nu endast 149 kr för ett helt år. Ni som inte har läst om mitt tidigare inlägg om unga aktiesparare kan läsa om det här.

Nu när jag har kommit igång med bloggandet märker jag att det är fler och fler personer som börjar bli väldigt nyfikna och ställer en massa frågor kring aktier/fonder. Jag måste bara säga det att jag själv är långt ifrån fullärd och rekommenderar verkligen att man köper sig ett medlemskap. Man får ta del av så mycket information, gå på massa utbildningar och framförallt träffa människor som är lika nyfikna som en själv.

Jag är själv medlem och är så tacksam att jag valde att köpa mig ett medlemskap. Det har fått mig att tänka till när det kommer till mitt eget sparande. Den 7/9-2017 startar en utbildningsserie i fyra delar som heter Grundkurs i aktiesparande, ett perfekt tillfälle att få lära sig grunderna och ställa massvis med frågor. Jag själv har anmält mig och hoppas få träffa dig där.

Är du sugen på att bli medlem eller bara vill se vad det är man får ta del av? Här har ni en länk https://www.ungaaktiesparare.se/content/sommarkampanj


Underbart med helg, har jobbat och tränat hela veckan och och ser verkligen framemot att få vila upp mig lite. Extra roligt känns det eftersom att det bara är en vecka kvar tills min diet är slut. Har legat på ett underskott i 6 månader snart och börjar bli riktigt trött på kycklingfilé och grönsaker, dock måste jag säga att det var värt det. Har fått helt otroliga resultat och är så sjukt stolt över mig själv. Det ska bli så roligt att få visa min före och efter bild och hoppas jag blir någon som kan inspirera dig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: