Folk tror att träningen har varit det jobbigaste

Men det stämmer inte. Jag tycker nästan att det har varit det lättaste. Det jobbigast för min del har varit kosten.

När jag började träna struntade jag helt i vad jag åt, jag glufsade i mig skräpmat, godis och chips utan att veta hur det skulle påverka min träning. Till en början gick det faktiskt ganska bra. Jag började få former och tyckte att det gav resultat fast jag gick upp i vikt. Det ända jag hade fått höra var att man skulle ha ett överskott för att kunna bygga muskler och hade inte intresset för att läsa om hur det egentligen var.

Det senaste halvåret har jag varit så hård mot mig själv. Jag har inte ätit något socker, ingen skräpmat. Jag har inte haft en så kallad cheatday som många brukar ha och anledningen till det är för att det inte funkar för mig. Förra året så körde jag med en cheatday i veckan och det gjorde bara att jag gick upp de kilona jag hade gått ner under veckan.

Jag är en person som inte kan ta en kaka utan jag måste avstå helt eller äta upp hela burken och för en sån person är det lika bra att avstå. Det har varit lite tufft men det var värt det.

I tisdags nådde jag ett av mina mål och kan äntligen stryka det från min lista. Nu ska jag fortsätta njuta av veckan och så får vi se hur magen mår efteråt.

IMG_2619IMG_2524wp-image-573914587


Har du någon dag du fuskar och funkar det för dig?

3 reaktioner till “Folk tror att träningen har varit det jobbigaste”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: