How did i do it (part 1)

How did i do it är en sammanfattning på hur jag lyckades få min kropp på två år. Jag kommer att dela upp inlägget i tre eller fyra delar beroende på hur mycket text det blir. Hoppas det uppskattas.


Du som har läst mitt inlägg FROM FAT TO ALL THAT vet att jag bestämde mig för att börja träna efter att en vän hade sagt att jag aldrig skulle klara av att gå ner i vikt.

Efter lägret hade jag bestämt mig för att ta tag i träningen på allvar. Problemet var att jag inte hade någon kunskap om styrketräning. Jag visste inte hur många gånger man skulle träna i veckan eller hur jag skulle strukturera upp ett schema.

Jag tyckte att det var alldeles för dyrt att skaffa mig en PT. Till en början ville jag bara gå ner, hade inga planer på att få en massa rutor och muskler. Så jag började med att skaffa mig ett gymkort, gick på bandet och bara observerade alla andra som tränade.

Det gick alldeles utmärkt. Jag slutade med all skräpmat och socker och lyckades gå ner från 96kg till ungefär 83 kilo på cirka 1,5 månad.

Jag lyckades gå ner 13 kilo på en ganska kort tid men mådde inte riktigt bra. Jag hade slutat med allt skräp men åt alldeles för lite mat. Jag hade ingen kunskap om kalorier utan gick bara på känsla, det gjorde att jag i slutet var extremt trött och hade för lite energi. (Eat smarter not less)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: