Semestern är snart slut 

En vecka kvar tills man börjar jobba igen och jag måste ju säga att det har varit helt underbart att få göra vad man vill och ändå veta att pengar kommer in i slutet av månaden.

Detta året har jag haft en sammanhängande semester och inte spridit ut den som jag brukar göra. Det har gjort att jag verkligen fått vila ut och lyckats göra en massa saker man har flyttat fram.

Jag har inte bara tränat och bloggat hela sommaren utan jag har lyckats skaffa mig en till inkomst som kommer att generera extra pengar varje månad från och med september. Det kommer att öka min sparkvot rätt så rejält för jag kommer inte att öka mina utgifter i samband med det så det känns jätte bra.


Nu ska jag åka till Willys för att handla och sedan fixa mat för veckan. Jag brukar egentligen fixa det på helgen men var lite lat i lördags.

Jag kommer att börja skriva lite mer om vad det är jag äter, hur jag förbereder mig inför kommande vecka, för att det verkar vara något folk undrar över. I slutet av veckan kommer jag att skriva några inlägg om det.

Efter att jag har lagat mat kommer jag att bege mig till gymmet och kötta på. Följer nog inte mitt schema denna veckan heller då jag ska träna med Anthony.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: