Vad har du att förlora? 

Igår kväll hade jag svårt att somna för att tankarna började svämma över. Lite jobbigt när det händer för det går verkligen inte att somna.

Jag funderade lite kring mitt inlägg jag skrev igår morse om varför jag sparar. Inlägget blev väldigt populärt och jag märker att folk runtomkring har ett intresse för ekonomi och det gör mig väldigt glad. Jag fick lite frågor och hade bra diskussioner med vissa personer.

Jag vill att du som är intresserad av sparande och aktier verkligen funderar över att köpa ett medlemskap hos ungaaktiesparare.

Jag har sagt det förr och säger det igen. Vill du slippa göra alla de misstagen jag lyckades och nästan alla nybörjare lyckas med så blir du medlem. Det är max 275 kr du investerar per år för att öka dina kunskaper och ditt tänkande kring privatekonomi. Jag skriver investerade istället för spenderade för att jag vet att du kommer att se det på det sättet längre fram. Jag tror till och med att sommarkampanjen fortfarande gäller och då betalar du endast 149 kr.

Man kan nästan tro att jag är sponsrad eller får någon provision för att värva dig, men så är det inte. Jag tycker helt seriöst att det har gett mig så mycket och tycker att det är galet att man inte tar tillvara på en sån här möjlighet som kan förändra din ekonomi. Tänk inte för mycket, kör bara.


Jag hade tänkt ta en PW nu på morgonen men vädret var inget vidare så jag skippade det. Nu är jag iallafall på väg till gymmet där jag ska träffa en polare som heter Dan och köra ett rygg pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: