My babies has arrived and im ready for the winter 

Nu är sommaren snart över och det börjar bli dags för mig att gå upp i vikt igen. Nu i september kommer jag att börja bulka, som innebär att jag kommer att ha ett kaloriöverskott istället för ett underskott som jag tidigare har haft.

Jag kommer inte att gå upp lika mycket som jag tidigare har gjort utan denna gången lär jag gå upp mellan 5-7 kg och det tror jag blir lagom.

Senast jag gick upp struntade jag helt i vad jag åt och gick upp 20 kg, det var lite för mycket haha. 3541 kcal ska jag få i mig dagar jag har tränat och 2964 kcal när jag vilar.

Jag har en app på mobilen som är jätte enkel att använda, du skannar föremålet du ska äta och så räknar appen ut hur mycket kalorier, kolhydrater, protein och fett du har fått i dig.


Som du kan se så har jag köpt på mig en massa kosttillskott och det behöver jag. Det är nästan omöjligt att få i mig alla dessa kalorier utan att äta skräp så för att komma upp i vikt på ett ”fint” sätt är detta det smidigaste för mig. Dock ska detta inte ersätta vanlig mat utan vara ett tillägg när du inte klarar av att äta mer, men har fått i dig för lite.

Jag passade på att bunkra upp till vintern när det var rea, så detta är inte för en vecka utan ungefär 5 månader. Hela kalaset gick på 2000 kr istället för 3500 så jag är nöjd.

wp-image-1773169460


Använder du kosttillskott?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: