Uppladdningsfas

Kreatin monohydrate är något jag aldrig tidigare har använt men har bestämt mig för att testa. Det ska tydligen vara ett av de kosttillskott på marknaden som verkligen fungerar och har en bra effekt. Det ska öka styrka men även muskeltillväxt.

Du tar 3-5 g om dagen oavsett om du tränar eller inte, spelar tydligen ingen roll när på dagen du tar det. När man är en nybörjare så ska man börja med en uppladdningfas som innebär att man tar 5g 4 gånger per dag dom första fem dagarna sen så räcker det med 5 g om dagen. Fått höra att det är viktigt att man inte glömmer någon dag. Vill du läsa mer om vad kreatin är rekommenderar jag. http://www.styrkelabbet.se/kreatin/


Det ska iallafall bli intressant att få se hur min kropp reagerar på detta. Anledningen till att jag inte har testat Kreatin tidigare är för att jag har fått höra att man ska vara vältränad innan man börjar för att det ger bättre effekt. Ingen aning om det stämmer, men idag börjar jag iallafall.

IMG_3269[1]IMG_3273[1]


Har du testat kreatin?

2 reaktioner till “Uppladdningsfas”

 1. Har testat kreatin en del, men jag märker ingen skillnad. Andra tycker de går upp i vikt och allt möjligt, men på mig händer inget. Varken återhämtning mellan seten eller något annat kan jag över tid säga blir bättre. Tänker sluta med kreatin av den anledningen. Ska tydligen finnas några studier som säger det är bäst att ta efter träningen, men de flesta tror jag säger att det inte spelar någon roll.

  Gilla

  1. Tjena Hernhag.

   Du är inte den ända som har upplevt det faktiskt. Men jag får testa och se hur jag reagerar på det. Jag får hålla tummarna att det ger super resultat för min del men jag är också lite tveksam haha.

   Mvh

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: