Ååå så typiskt 

Jag har blivit så duktig med att skriva upp saker jag ska göra i en almanacka, men det hjälper inte om man inte kollar rätt.

Igår skulle jag på en fondkväll och lyssna på några gäster som skulle medverka. När jag kom fram så märkte jag att det var lite för tomt.

Jag gick fram till receptionisten visade mitt mail och frågade om evenemanget. Kvinnan börjar små le och säger att det är den 24/8 som först är nästa torsdag. Så pinsamt!

Aja efter det fick det bli en spontan middag och film hos en vän. Jag köpte med mig sushi från ett ställe på redbergsplatsen i Göteborg som tydligen ska vara en ut av de bättre ställena.

IMG_3338[1]wp-image-1448975018

Det var väldigt gott, men jag blir inte mätt av det. Tycker att det känns som att jag har ätit ett mellanmål när jag är klar haha.


Finns det något sushi ställe jag bara måste testa i Göteborg?

2 reaktioner till “Ååå så typiskt ”

  1. Tjena Martin!

   Yes, det kommer att komma upp lite längre fram. Just nu så sparar jag enbart till ett bröllop jag ska ha nästa år så jag investerar inte pengar i aktier/fonder. Det kommer jag att göra efter bröllopet och då lägger jag upp min Utdelningsportfölj samt Riskportföljen som jag enbart har investerat i just nu. Ska skriva ett inlägg om det lite längre fram också.

   Mvh: Twog

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s