Jag jobbar helg

Jag hoppas alla ni som inte jobbar denna helgen njuter. Jag har varit ledig i två dagar när alla andra har jobbat så det kanske är rättvist.

Igår så gjorde jag inte så mycket, vaknade runt 11 tiden och gick till gymmet. Det blev biceps och triceps jag fokuserade på och det flöt på. Denna veckan har jag känt mig lite segare än vanligt, svårt att veta vad det beror på men nu ser jag fram emot nästa vecka.

IMG_2714

När jag hade tränat klart blev det lite mat och jag började läsa lite blogginlägg jag har missat under veckan. Senare under kvällen så träffade jag en polare och vi bestämde oss för att gå ut och käka persisk mat. Tyvärr så glömde jag med mig kameran så det får bli till nästa gång. Jag åt iallafall två lammspett med ris och det var riktigt gott.

IMG_3591[1]


För någon vecka sedan fick jag ett tips från Anthony om att söka till en tävling där man kan bli en omslagsmodell för tidningen Body. Det lät väldigt intressant så nu har jag sökt och hoppas på det bästa. Nästa vecka får jag reda på om jag går vidare eller inte.

I och med att jag har sökt till tävlingen har jag börjat bli strikt med kosten igen. Jag ska ju egentligen börja gå upp i vikt men jag vill vara i toppform om det skulle vara så att man går vidare så jag väntar till efter svar. Jag ska dock lägga upp två inlägg nästa vecka om hur en dag kan se ut när det kommer till min kost.

IMG_20170902_085212

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: