Lönesamtal

Nu i veckan hade jag ett lönesamtal med min chef och min nya lön är satt.  Det blev en påökning med 600 kr. Hade hoppats på lite till faktiskt men 600 kr är ändå helt okej. Det bästa med en löneökning är att sparandet ökar för att jag inte ökar min konsumtion i samband med det, så det är grymt.

Nu till helgen kommer jag att jobba extra på ett jobb jag har skaffat för att få in lite extra pengar. Ibland är det mycket enklare och smartare att bara skaffa en extra inkomst istället för att försöka spara småsummor och försöka spara på varenda liten grej man hittar. Men man gör lite som man vill. Det kan faktiskt hända att man inte har tid eller intresset att vilja jobba mer när målet ändå är att försöka bli fri.


Den här träningsveckan gick mycket bättre än förra och jag har börjat känna mig mycket starkare i massa övningar. Jag tror att kreatinet börjar göra sin grej eller så är det bara så att jag helt enkelt har blivit mycket starkare.

Nu är det dags att vila upp sig och förbereda sig inför nästa vecka. Glöm inte bort att lägga upp en massa bilder där du spänner dig, det är trots allt flex friday. Trevlig helg folket.

IMG_3653IMG_3654IMG_3669[1]IMG_20170729_224520

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s