Då var det måndag igen 

Denna veckan jobbar jag kväll och det är skönt eftersom att jag jobbade extra denna helgen och har fått sova ut idag. Dessa två dagar gav lite extra pengar och jag kommer att redovisa hur mycket jag har tjänat när jag skriver om min sparkvot i slutet av månaden.


Igår efter att jag hade jobbat klart träffade jag en träningscoach. Jag har ju tidigare skrivit att jag vill ta min träning till nästa nivå och börja tävla, så för någon vecka sedan skrev jag ett mail till en tränare som jag hittade på instagram. 

Vi pratade lite om vad jag har för mål och när jag vill börja tävla. Jag fick klä av mig och han granskade min kropp, det kändes lite konstigt haha. Han tyckte att jag hade en stabil kropp och att det bara behöver finslipas så det kändes bra. 


Innan jag åker till jobbet blir det ett träningspass och det blir nog axlar. Jag har ju ett träningsschema jag egentligen går efter men just nu håller jag på och experimenterar och testar vad som ger mig bäst resultat och dessutom så blir det nog lite ändringar när jag får ett skräddarsytt schema så det är lika bra att börja vänja sig. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s