Det känns så sjukt kul

För cirka 2 veckor sedan skrev jag ett inlägg om att jag hade sökt till Body.se som du kan läsa om här. Jag själv hade inga förhoppningar över att jag skulle komma med och få tävla om att vara på omslaget till Sveriges bästa träningstidning. Men i måndags förra veckan fick jag ett samtal och dom berättade att jag är en utav finalisterna.

Så den här veckan åker jag till Stockholm för att fotograferas och det ska bli så extremt roligt. För två år sedan när jag väl hade bestämt mig för att ta tag i min hälsa hade jag inte  i min vildaste fantasi trott att det skulle ta mig hit. Jag är så sjukt tacksam och taggad. Svenska folket som kommer att rösta fram vinnaren, mer om det senare.


Det är iallafall anledningen till att jag har varit lite dålig på att skriva den här veckan. Jag har haft full fokus på att förbereda mig så gott jag bara kan. Det roliga är att jag var helt hundra på att jag inte hade kommit med i tävlingen så två dagar innan hade jag glufsat i mig massor av godsaker och hade gått upp lite i vikt. Det har varit en tuff träningsvecka.


Jag vill bara ge ett stort tack till Anthony som bad mig att söka för att han såg att jag hade potential till att bli en utav finalisterna. Hade han inte sagt åt mig att söka hade jag aldrig fått den här möjligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: