Imorgon är jag ledig

En dag till så är jag ledig i två dagar. Jag har jobbat sen förra måndagen och det har blivit lite extra pass under veckan på mitt andra jobb.

Känns alltid gott att dra in lite extra pengar speciellt nu när det är så att jag gifter mig nästa år och behöver få in så mycket som det går.

Förra veckan var jag och min fästmö och tittade på bröllopslokaler och fick ett pris på vad det kan landa på. Jag kan ju bara säga såhär att det att det är bara att fortsätta jobba så mycket man orkar haha.


Jag har tränat på som vanligt trots att jag har jobbat så mycket och det är riktigt bra. Känner mig mycket starkare nu än för 3 veckor sedan och det beror väl på att man får i sig så mycket mat nuförtiden.

I måndags fyllde Nordic Wellness  20 år och det firades ordentligt på anläggningen i Backaplan här i Göteborg. Det bjöds på mat, tårta och massa andra godsaker.

Extra skoj var det för mig som fick stå och dema för PandyProtein i några timmar. Pandy Protein är ett sockerfritt protein godis, mer om det nästa vecka.


Igår körde jag ett bröstpass och som sagt så har jag känt mig mycket starkare på senaste tiden och känner att jag verkligen måste ta i för att det ska kännas så jag bestämde mig för att passa på att utmana mig själv när jag ändå hade en polare med mig.

Hantelpress 50kg i varje hand sju gånger klarade jag av och är ett PB jag är mycket stolt över. Det är skoj när man märker att man utvecklas och att det går framåt.

Nu är det lunch för min del och jag hoppas du har en fortsatt fin dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: