Från och med måndag

På måndag börjar tävlingen och folk kan börja rösta på vem man vill se som omslagsmodell för body. Tävlingen kommer att pågå mellan den 23/10-20/11 och under den perioden kan man lägga en röst varje dag. När tävlingen börjar kommer jag att lägga ut en länk så att du kan lägga en röst.

Så när du har tråkigt och inte vet vad du ska göra, när du ligger med din mobil i sängen och när du sitter på toa tänk på mig och lägg en röst haha.

När du lägger en röst är du samtidigt med och tävlar om ett presentkort på 3000 kr, 2000 kr och 1000 kr på produkter från Gorilla Wear och NEBBIA. Här nedanför får du se en bild på alla tävlande. På Bodys hemsida kan du läsa lite mer.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjE0NTEzNTE7czoxOiJ3IjtpOjMyMDA7czoxOiJoIjtpOjMyMDA7czoxOiJjIjtpOjA7czoxOiJzIjtpOjA7czoxOiJrIjtzOjQwOiI2MGQyYzE2MmViMjY5NmU3ZjJlM2MzMDc1YTA5MDAyZDQ0NjJlNDA3Ijt9


I tisdags skrev jag ett inlägg inte på topp och jag har faktiskt känt att detta inte har varit min vecka men jag ändå stolt över att jag ändå väljer att gå till gymmet och göra mitt bästa.

Det är som min polare skrev det går upp och ner, men håll glöden vid liv och när jag tänker tillbaka var jag har varit och vart jag är nu får det mig bara att vilja fortsätta kämpa och sträva efter de mål jag har.


Fredag idag och jag hade tänkt skriva att det ska bli skönt med helg men jag fick ett samtal från mitt extra jobb så det blir att man jobbar hela helgen. Gött tycker jag då jag sparar så mycket jag bara kan för nästa år.

Ha en underbar helg gott folk!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: