Nu är tävlingen igång 

Då var det dags, vill du se mig på omslaget på body.se så hade jag varit jätte tacksam om du la en röst på mig. Det ända du behöver göra är att klicka på denna länken och klicka i mitt namn, svårare än så är det inte och så håller vi tummarna. Vill du dock samtidigt vara med och tävla om ett presentkort från Gorilla Wear och NEBBIA så måste du skriva in lite uppgifter.

Det hade varit så sjukt kul om man faktiskt hade vunnit trots att jag tycker att det är en bedrift i sig att jag bara har kommit med. Men är man en vinnarskalle så är man.

Tack till alla som redan har börjat rösta och dela, ni har varit snabbare än mig idag och det uppskattas verkligen.

Som sagt så håller tävlingen på mellan den 23/10-20/11 och du kan lägga en röst varje dag fram tills dess. Så rösta på.


Denna veckan jobbar jag kväll och det är extra gött då jag har jobbat extra hela helgen och får sova ut. Tog en promenad när jag vaknade och börjar känna att det börjar bli alldeles för kallt för min del. Ska jag fortsätta så får jag göra det på gymmet helt enkelt.

Efter min promenad blev det frukost och jag begav mig till gymmet. Idag blev det axlar och jag var riktigt taggad. Jag hoppas verkligen att denna veckan blir betydligt enklare än förra. Jag var så omotiverad och det var inte alls lika kul som jag brukar tycka att det är.

Men det är det som är så bra med mig för oavsett hur jag känner så har jag en rutin som jag måste följa för jag vet att jag hade mått så mycket sämre ifall jag inte hade tränat. Så det är bara att strunta i mina känslor och gå till gymmet.

Nu är det jobb som väntar för min del, ha en fortsatt trevlig dag.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: