Vilken underbar start på dagen 

Tjena Jeff, vill bara uppdatera dig om hur det gått min diet och tacka dig som fan för att det är du som har varit min inspirationskälla sen dag ett jag började min diet. Du är en riktig förebild!

Jag började min diet och gick ner ganska hastigt i vikt, och sen pausade jag upp och fick lite råd från dig om att inte gå ner så snabbt så jag plockade på mig tipset och har börjat äta mycket mer hälsosamt istället för att räkna varenda kalori jag får i mig (vissa fetter är viktiga)..

Innan jag började min diet vägde jag exakt 108,6 kg, och efter första månaden på dieten så vägde jag redan 98 kg, men nu ytterligare en månad senare så väger jag 93 kg men mår så mycket bättre både fysiskt och mentalt än förra månaden, och tänker fortsätta så här samtidigt som jag gymmar (började lite smått igår)
Allt detta tack vare dig, tack för allt brosh, fortsätt med vad du gör, du motiverade mig jätte mycket genom att se att en så stor skillnad i kroppsbyggnad och form är möjligt.

-15,6 kg på två månader

Det är nästan som att jag fick en tår när jag läste detta. Vilket slit, vilken kämpe och så tackar han mig? Tacka dig själv gubben det jag gör är enkelt det är ditt handlande som är det jobbiga. Men som sagt hårt slit lönar sig alltid.

Tack för att du delar med dig det betyder väldigt mycket för mig och förhoppningsvis för någon annan som läser detta.

Nu ska det köttas på som bara den på gymmet för nu gav du mig motivation till att fortsätta kämpa och sträva efter de mål jag har, för att förhoppningsvis kunna motivera någon annan. Jag är så glad just nu.


Har du inte lagt en röst på mig idag hade jag varit sjukt tacksam om du går in och röstar. Länken hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: