Fullt upp

Det har varit mycket de senaste fem dagarna. Förra fredagen var det min helg att jobba på mitt extrajobb. Direkt efter att jag hade jobbat klart på mitt ordinarie var det bara att bege sig till nästa och där skulle jag vara tills på söndag. Det gick jätte bra och jag måste bara säga att jag verkligen trivs på mitt extra jobb. Det känns som att det är något jag hade kunnat göra på heltid lite längre fram. Vi får se hur det blir med det.

Denna veckan startade väldigt bra för jag var ledig i måndags och i tisdags. Fast jag har varit lite dålig på att uppdatera mig här på bloggen så har träningen flytit på som den ska. I måndags tränade jag axlar, det blev ett okej pass. Kände att jag var lite seg efter att ha ätit så mycket under helgen.

Jag har valt att ha en skräp helg i månaden då jag jobbar och när man har slarvat med kosten i tre dagar brukar det kännas i början av veckan. Men nu börjar det kännas bra igen.

Idag blir det ett rygg pass och jag är extra taggad efter att ha fått ett roligt mail som jag just nu inte kan skriva om men kommer att berätta om lite längre fram. Imorgon kommer något ni har längtat efter… Månadens sparkvot. Jag har helt glömt av att redovisa månadens inkomster och utgifter som jag annars brukar göra.


Har du inte lagt en röst på mig idag hade jag varit sjukt tacksam om du går in och röstar. Länken hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: