Sista dagen idag 

Jag har haft en litet break från mitt skrivande. Den senaste tiden har det varit så mycket och jag har fått prioritera som i sin tur gjort att det inte har skrivits lika mycket som vanligt. Men nu är jag igång igen.

Idag är det sista gången du kan lägga en röst på mig om det är så att du hade velat se mig på omslaget på tidningen body. Tävlingen har nu pågått ett tag och jag vill bara passa på och säga stort tack till alla som har lagt ner sin tid på att lägga en röst på mig.

Den 2 December på Fitness festivalen i Stockholm får vi veta vem det är som har vunnit. Extra spännande är det då jag faktiskt har blivit erbjuden till festivalen för att stå för Workout Empire och kommer antagligen att vara närvarande när beslutet ges.


Veckan har rullat på som alla andra veckor och träningen fortsätter att gå framåt. Den senaste tiden har jag varit väldigt noga med min kost då jag märkt att jag ökat lite för snabbt i vikt. Det vet jag har berott på att jag är en gottegris och har passat på att glufsa i mig så mycket som jag har orkat.

Det är nu slut med det och jag väljer att kanske ha någon cheatmeal i veckan istället för varje dag haha. I skrivande stund ligger min vikt på 86 kg och det känns faktiskt bra i förhållande till hur det var sist jag bulkade. Då vägde jag som mest 105 kg, så det är ju lite skillnad.

Idag efter att jag har jobbat klart har jag tänkt att gå på massage, känns som att det var ett tag sen nu och jag börjar känna mig lite stel. Efter det blir det förhoppningsvis ett väldigt bra axelpass som ska köras. Känner mig fortfarande lite öm efter ett riktigt bra pass i fredags med Anthony.


Har du inte lagt en röst på mig idag hade jag varit sjukt tacksam om du går in och röstar. Länken hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: