Om

Hej Allihopa. Mitt namn är Jeff och jag är 24 år gammal. Har bott i Göteborg hela mitt liv. Mitt intresse för både aktier och träning startade för ungefär 2 år sedan.

Så långt jag kan minnas har jag alltid varit bra på att förvalta de pengar jag har fått in. Vi har aldrig haft så speciellt mycket pengar i familjen och det har jag alltid fått höra som ung. Det gjorde att jag redan som liten började spara och inte spenderade mina pengar jag fick in. Något som min far alltid sa till mig när jag var yngre som jag har med mig än idag var att ”kan du inte betala det kontant så har du inte råd med det och väntar”

Det har gjort att jag idag aldrig har använt ett kreditkort. Delbetalar aldrig. Väntade i nästan 3 år innan jag kunde köpa min första bil. Är väldigt tacksam och välsignad att jag har fått lära mig detta.

Som sagt så är jag väldigt bra på att planera och strukturera min ekonomi och det har gjort att jag sparat mig en bra peng genom åren som bara har legat i ett bankkonto. En vän som jag har lärt känna genom jobbet introducerade mig för aktier.
Varför jobba för pengar när du kan få pengarna att jobba för dig. Jag fattade ingenting första gången jag fick höra den meningen haha. Men det fick mig att bli väldigt nyfiken på vad han hade att säga och han fick min uppmärksamhet.

Sen jag började gymnasiet har jag alltid hållit på med någon sorts träning och ätit väldigt bra. Två år efter gymnasiet började jag slarva med träningen, jag var inte lika motiverad som förr. Jag slutade träna men åt lika mycket som jag gjorde när jag väl tränade som mest. Det resulterade i att jag gick upp lite mer än 31 kg på två år. Från 74-105 kg.

Extremt mycket skräp mat, dålig sömn och en arbetsplats där man inte rörde på sig så speciellt mycket gjorde inte saken bättre. När vänner försökte påpeka något gjorde det bara att jag åt mer.

Min vändning kom när jag en dag skulle upp för mina trappor och blev extremt andfådd, jag blev lite rädd och förstod inte riktigt varför jag andades så tungt. Efter den dagen bestämde jag mig för att börja styrketräna och förändra situationen jag själv hade satt mig i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: