Bröst idag

Idag är det måndag och en ny träningsvecka. I fredags öppnade jag upp bloggen och har fått väldigt fina kommentarer från folk. Det uppskattas verkligen så tack!

Idag var det bröst som var på schemat och jag bestämde mig för att köra lite annorlunda övningar. När jag kör bröst brukar jag alltid träna med fria vikter men idag ville jag testa att köra med maskiner. Folk brukar säga att det är bättre att köra med fria vikter men fy vad jobbigt det var, jag fick en galen pump och det var mycket jobbigare än vad jag hade trott. Jag tror att det beror på att min kropp har vant sig med att jag kör samma övningar, så när jag väl byter övningar så chockar jag kroppen och det blir mycket jobbigare.

Efter bröstpasset var det dags för cardio, men idag blev jag så trött så det blev endast 2 av 5 övningar. Det fick räcka, imorgon är det en ny dag.

När jag hade tränat klart så var det dags att bege sig till jobbet. Jag kom på att jag hade glömt bort att köpa broccoli, så jag fick köra förbi Willys och köpa på mig några stycken.

 

cof

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: