En vecka kvar till semester

Nu börjar semesterkänslorna att komma fram. Det ska bli så otroligt skönt att få göra lite som man vill och ändå få betalt. Det är nästan som att man får provsmaka på hur det är att vara ekonomiskt fri haha. Varje år får jag ta ut 25 dagar semester men jag väljer att endast ta ut 20 och spara 5 varje år. Varför jag gör på detta sättet är för att jag känner att det är bra att ha några dagar ifall det skulle vara så att det någon gång behövs. Det är som ett buffert sparande fast i dagar. I skrivande stund har jag lyckats spara ihop 25 stycken, det är en hel del.

Denna sommaren har jag faktiskt inget planerat utan tar det bara som det kommer, det blir nog en hel del läsande. Jag kommer nog också att passa på att skriva lite fler inlägg och vara mer aktiv på min instagram.

Idag är det måndag och när jag är klar med skrivandet så blir det att bege sig av till gymmet och köra ett hårt bröstpass, bild på det kommer lite senare på mitt instagram konto. Någon som kan rekommendera en bra PWO att ta innan gymmet? Tror jag har testat de flesta men just nu känns det som att inget fungerar. Har trotts allt kört med det i snart två år, kanske dags att ta en paus ifrån det i någon månad.


Någon mer än jag som är sugen på semester?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: