Det har varit en lång helg

Jag får be om ursäkt över att jag har varit dålig på att uppdatera mig i veckan, men det blir lite så när jobbet har börjat.


Denna veckan jobbade jag kväll och slutade runt 00 i fredags. För någon vecka sedan skrev jag ett inlägg där jag berättade om att jag söker lite extra jobb som bland annat statist, det kan ni läsa om här. Hursomhelst så fick jag ett uppdrag som gav mig lite extra pengar. Det var ett natt uppdrag där jag skulle jobba från lördag natt till söndag morgon (00-10).

För att försöka vända på dygnet så höll jag mig vaken så länge jag kunde på fredagen efter jobbet. Jag gick och la mig vid fem och sov i endast 4 timmar. Jag tvingade upp mig själv och åkte mot centrum.

Jag och tjejen var bjudna till ett ettårs kalas som vi skulle gå på. På vägen dit fick jag syn på att mmsports hade en dipstävling med lite fina priser och bestämde mig för att delta. Jag kom två av 16 tävlande och lyckades med 36 st. Det var lite roligt.

IMG_3525IMG_3531Efter kalaset när klockan ungefär var fyra så åkte jag hem och la mig. Jag vaknade vid 11 tiden igen och åkte mot mitt jobb. Vi spelade in en reklamfilm som antagligen västtrafik kommer att använda sig av. Det var jätte skoj att få testa på detta men det var lite jobbigt att vända på dygnet men nu är det iallafall gjort.

wp-image-913686055

Nu försöker jag att hålla mig vaken så länge jag kan för att vända tillbaka dygnet, imorgon börjar jag dessutom att träna igen. Det ska bli helt underbart.


Hur har din helg varit?

En tanke på “Det har varit en lång helg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: