How did i do it (part 2)

Har du inte läst första delen kan du göra det här.


Jag började tycka att det var väldigt tråkigt att gå på bandet och jag bestämde mig för att kolla runt och se ifall det var någon som man kände som kunde hjälpa mig att börja styrketräna.

I början ville ingen hjälpa mig. Jag har tidigare varit en person som är en periodare, jag gick all in i en månad och sen så vilade jag i tre. Tror det är många som känner igen sig.

Det gjorde iallafall att folk runt omkring mig inte tog mig på allvar och ville helt enkelt inte träna med mig. Detta gav mig bara mer motivation, jag skulle allt visa dom.

Tillslut hittade jag en vän som är PT och faktiskt gick med på att hjälpa mig med ett träningsschema. Han har tidigare hjälpt andra vänner med scheman och var inte så sugen på att hjälpa mig på grund av att han var irriterad över att folk alltid bad om hjälp men inte tog tag i det senare.

Jag lyckades övertala honom och jag fick ett schema jag skulle följa. Från Oktober 2015 till Januari 2016 tränade jag 3 gånger i veckan och struntade i vad jag åt. Jag hade börjat läsa mycket om träning och kost på internet så jag valde att börja bulka för att enklare bygga muskler. Jag gick upp från 83 kg till 91,1 kg.

Snapchat-2228751445748809488

wp-image-1183286415
Här ser man lite dåligt men väger 91,1 kg och har en fett% på 22,7

Vid den här tidpunkten började jag dessutom att använda en tanita maskin för att mäta min fett% och muskelmassa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: