Vad äter jag

Jag får mycket frågor om vad det är jag äter om dagarna. Jag har ju ett kostschema som du kan läsa här. Men tydligen så vill folk se lite bilder också så jag ska bli lite bättre på det. Jag kommer att skriva vad det är jag äter och vad det är för kosttillskott jag använder.


Dagen startade iallafall med att jag passade på att ta en morgon runda. Nu när solen ändå skiner ska man passa på att utnyttja det för snart kommer vintern och då kommer man ångra att man inte var ute mer.

Efter promenaden så åt jag lite frukt till frukost. Jag tycker egentligen om att träna på tom mage men om nån vecka eller två ska jag börja gå upp i vikt igen och då måste jag vänja mig med att äta på morgonen om jag ska lyckas få i mig alla kalorier.

IMG_2639

När jag hade ätit klart åkte jag till gymmet och tränade ben. Just idag valde jag att fokusera på mina vader. Jag tycker att jag har väldigt fina vader och jag tror att jag har fått det av att jag tidigare har hållit på med boxning.

wp-image-759382332

IMG_3183

När jag har tränat klart skriker min mage efter mat och det bästa är att jag gör matlådor, så när jag kommer hem är det bara att ta fram från kylskåpet, värma upp och börja äta.

IMG_3181
512 kcal
IMG_3193.JPG
204 kcal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: